SPOR
SPOR HaberleriGölcük Belediyespor pehlivanı Kırkpınar’da göz doldurdu
Gölcük Belediyespor pehlivanı Kırkpınar’da göz doldurdu
Kocaeli'de Gölcük Belediyespor pehlivanı Abdulrefik Öner, 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde sergilediği başarılı performansla kürsüye çıkarak başpehlivanlığa bir adım daha yaklaştı.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Gölcük Belediyespor pehlivanı Abdulrefik Öner, 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde sergilediği başarılı performansla kürsüye çıkarak başpehlivanlığa bir adım daha yaklaştı.
Gölcük Belediyespor pehlivanları, , 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde kol bağladı. Güreşlerde er meydanına çıkan Öner, sergilediği başarılı performansla kürsüye çıkarak başpehlivanlığa bir adım daha yaklaştı. Güreşleri takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, müsabakanın ardından Öner’i tebrik etti.
BAŞKAN SEZER YALNIZ BIRAKMADI
Gölcük Belediyespor’un başarılarına her geçen gün bir yenisini daha eklediğini söyleyen Başkan Sezer, "Yarı finalde güreşerek başarılı bir performans sergileyen Abdulrefik Öner kardeşimi, güreşlere katılan bütün pehlivanlarımızı ve teknik ekibimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

