MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriGolazo'da Demet Akalın rüzgârı
Golazo'da Demet Akalın rüzgârı
Yeni nesil futbol turnuvası Golazo, önceki akşam Volkswagen Arena’da düzenlenen özel gecede Demet Akalın konseriyle büyük bir coşku yaşadı.
İSTANBUL (İGFA) - Sahneye enerjik performansıyla çıkan Demet Akalın, kariyerine damga vuran hit şarkılarını art arda seslendirerek salonu adeta ayağa kaldırdı.
Seyircilerin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği gecede ünlü popçu, sahnedeki iddialı tarzıyla da dikkat çekti. Demet Akalın’ın sahne kıyafeti kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.
Gecenin sürprizi ise Sefo’nun sahneye çıkmasıyla yaşandı. 2025 yazına damga vuran “Yerinde Dur” şarkısını birlikte söyleyen ikili, Volkswagen Arena’daki izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
SEFO İLE YENİ ŞARKI MÜJDESİ
Demet Akalın ve Sefo, sahnede yaptıkları açıklamayla 2026 yazı için yeni bir şarkı hazırlığında olduklarını da duyurdu. İkilinin bu sürpriz müjdesi müzik dünyasında şimdiden büyük merak uyandırdı.
-
AFAD’dan Özbekistan’la afet yönetiminde iş birliği mesajı -
LGS’de yeni uygulama... Sertifikalı okuyucu ve kodlayıcılar görev yapacak -
Anadolu’nun çeyiz kültürü MEB aracılığıyla Rusya’da -
Bakan Işıkhan Turkuaz Kart sahipleriyle buluştu -
Türkiye’nin 10 yıllık aile ve nüfus yol haritası 2 Mayıs’ta açıklanacak -
Van’da 240 kilo uyuşturucu ele geçirildi! -
Konya’da yiyecek-içecek sektörü masaya yatırıldı -
KKTC’den SOFA anlaşmasına sert tepki: “Yok hükmündedir”

