GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGıda işletmecilerine 'sahte belge' uyarısı!
Gıda işletmecilerine 'sahte belge' uyarısı!
Tarım ve Orman Bakanlığı, sahte belgelerle gıda işletmecilerinin dolandırılmaya çalışıldığını duyurdu; vatandaşlardan emniyetle iletişime geçmeleri istendi.
ANKARA (İGFA) - Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, son dönemde Bakanlık ve Genel Müdürlük logolarının kullanıldığı sahte belgelerle gıda işletmecilerinin maddi istismara uğratılmaya çalışıldığını tespit etti.
Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, bu tür dolandırıcılık vakalarına karşı uyarıda bulunuldu.
Bakanlık, gıda işletmecileri ile ilgili kişi ve kurumları, sahte belgelere karşı dikkatli olmaya davet ederken, tereddüt durumunda en yakın İl veya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile iletişime geçilmesi, şüpheli durumlarda ise derhal emniyet birimlerine başvurulması gerektiğini vurguladı.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

