GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGezeravcı'nın dönüşü bir daha ertelendi!
Gezeravcı'nın dönüşü bir daha ertelendi!
SpaceX, olumsuz hava koşulları nedeniyle Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelendiğini duyurdu.
ANKARA (İGFA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Ax-3 mürettebatının dünyaya dönüşü bir kez daha ertelendi.
SpaceX şirketi tarafından yapılan açıklamada, Florida kıyılarındaki olumsuz hava koşullarının dönüş için elverişsiz olduğu belirtildi.
Açıklamada, Dragon kapsülünün Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrılması için en erken tarihin 6 Şubat Salı günü olarak planlandığı ifade edildi.
"BAKAN KACIR: BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ"
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı karşılamak için biraz daha bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Astronot Gezeravcı ve ekibin yolculuğunun yaklaşık 13 saat sürmesi bekleniyor.
-
Kayseri Büyükşehir emniyet teşkilatını ağırladı -
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'na geri sayım -
Kayseri Büyükşehir'den miniklere polislik eğitimi -
İzmir Aliğa'da Aşık Veysel Türküleri yankılandı -
“Bilecik Yaşayan Miras Şöleni' coşkuyla başladı -
8. Tour of Mersin’in Gülnar Etabı tamamlandı -
Türk Polis Teşkilatı’nın 181. yılında nefes kesen gösteri -
Üreticiye çifte destek

