YAŞAM
YAŞAM HaberleriGeyve'de binlerce kişiye aşure ikramı
Geyve'de binlerce kişiye aşure ikramı
Muharrem ayı sebebiyle Geyve Belediyesi tarafından ilçe sakinlerine bolluk ve bereketin simgesi olan aşure ikram edildi. Geyve Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Geyve Merkez Sinan Bey Camisi önünde binlerce kişiye aşure ikram edildi.
SAKARYA (İGFA) - Paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin ifadesi olan Aşure Günü dolayısıyla Geyve Belediyesi özel bir etkinlik düzenledi. Cuma namazı sonrasında Geyve Merkez Sinan Bey Camii önünde binlerce vatandaş ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız kazanın başına geçerek tek tek aşure dağıttı.

Başkan Yıldız, “Bildiğiniz üzere Muharrem ayı çok mübarek bir ay. Muharrem ayı Ramazan ayından sonra en kıymetli aydır. Muharrem ayında tabi önemli hadiselerin yanında bir de aşure geleneği vardır. Bizim coğrafyamızda aşure ayı olarak geçer. Biz de geleneğimizi devam ettirelim diye Geyve Belediyesi olarak aşure ikramı vesilesiyle hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Herkese şimdiden afiyet olsun. Nice güzel günlerde bir arada buluşmak dileğiyle” dedi.
-
Yükseköğretimde 16 yeni program açıldı -
IDMA İstanbuL'dan tahıl işleme sektörüne 1 milyar dolarlık zemin -
Manisa Salihli köşe bucak ilaçladı -
“Kocaeli’nin Yazarlar Fuarı” ikinci kez okurlarıyla buluştu -
Manisa Cider Yolu’nda su baskınlarına kalıcı çözüm -
Adalet Bakanlığı'ndan yapay zekâ destekli evrak yönetimi: YEDES devrede -
TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi Trabzon’da başlıyor -
Şampiyon Malatya Ampute'den Milli Takım'a 3 sporcu daveti

