meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Geniş Açı 2 Ekim'de UNİ TV Youtube Sayfasında yayında olacak

Geniş Açı 2 Ekim

Uni Haber Ajansı Yurt Haberler Müdürü ve Keşan Temsilcisi Erdoğan Demir tarafından hazırlanıp sunulacak olan Geniş Açı Programı bundan böyle UNİ TV'de yayınlanmaya başlayacak.

KEŞAN / UHA  - Programın ilk bölümü 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 14.00'te UNİ TV Youtube kanalında yayına girecek.

Geniş Açı Programı'nın ilk bölümünde UNİ Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi ve Yerel Yayın Birliği Kurucu Başkanı Ragıp Lapçin konuk olacak.

Lapçin, programda Demir'in kendisine yönelttiği Yerel Yayın Birliği ve yerel basının sorunları ile  ilgili sorduğu soruları cevaplandırracak ve Yerel Yayın Birliği ile de önemli açıklamalarda bulunacak. 

Erdoğan Demir, programla ilgili olarak şunları söyledi "2012 yılından bu yana çeşitli televizyon kanallarında ve Keşan Postası sitemizde yayınlanan Geniş Açı adlı programımızı bundan böyle UNİ TV Youtube sayfası için devam ettireceğiz. 15 günde bir yayınlanacak programımızda Türkiye ve bölgemizden önemli konuklar yer alacak ve konuklarımızla önemli konuları görüşeceğiz" dedi.

Lapçin'de ilk programa kendisini davet eden Demir'e teşekkür ederek, "Geniş Açı UNİ TV için hayırlı olsun. Bu programda kuruluş aşamasını tamamladığımız ve üye çalışmalarını devam ettirdiğimiz Yerel Yayın Birliği'nin tanıtılması için bizlere fırsat veren ve yerel basına enine boyuna konuşma fırsatı yarattığından dolayı Erdoğan Demir'e bir kez daha teşekkür ederim" şeklinde konuştu.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi