GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGençlere yönelik 'Devlet Teşvikleri' 12 ilde tanıtılacak
Gençlere yönelik 'Devlet Teşvikleri' 12 ilde tanıtılacak
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, Ankara'nın ardından aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 12 ilde yapılacak.
ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya getirilecek.
Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla ilki 9-12 Aralık'ta Ankara'da yapılan "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri", yoğun ilgi üzerine 2022 yılı içerisinde "Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla Gaziantep, Konya, Antalya, Adana, Kayseri, Malatya, Samsun, Diyarbakır, Van, İzmir, İstanbul ve Eskişehir'de de düzenlenecek.
Bu kapsamda 19-20 Mart'ta Gaziantep'te gerçekleştirilecek Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, 26-27 Mart'ta Konya'da, 16-17 Nisan'da Antalya'da, 23-24 Nisan'da da Adana'da devam edecek.
Söz konusu program, gençlerin yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine katkıda bulunmayı, ekonomi, eğitim, kültür, sanat, bilim, sağlık, spor gibi her alanda gençlerin destekler hakkında bilgilendirilmesini ve doğru yönlendirilmesini amaçlıyor.
-
Karasu’da selde mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı -
Bursa Büyükşehir ekipleri Mudanya Esence’de sahada -
CHP Sözcüsü Sarı’dan AK Parti’ye geçen belediye başkanlarına sert tepki -
Fon tasfiyesi için “Fon Koordinasyon Kurulu” kuruldu -
Bahçeli'den 'fon krizi' açıklaması: Kararlılıkla ilgili hükümetimizin arkasındayız -
Huawei, küresel demiryolu akıllılaştırma sürecini hızlandırmak üzere Intelligent RAIL 2.0'ı piyasaya sürdü -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin çizdiği rotadan asla sapmayacağız -
Başkan Uysal’ın Ankara Kitap Buluşması’na yoğun ilgi

