GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
Bursa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen makam temsili vekaleti Gemlik Belediyesi’nde gerçekleşti.
BURSA (İGFA) - Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Başkanlık makamını Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri Zeynep Girgin ve Eymen Özdemir’e devretti. Başkan Şükrü Deviren’den bir müjdede çocuklara geldi.
Yapılacak olan Lunapark için görüşmelerin sürdürüldüğünü ifade ederken, önümüzdeki aylarda lunapark için çalışmalara başlayacağını belirtti.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafından çocuklara Belediye Başkanlığı ve hizmetler aktarıldı. Lunapark için görüşmelerin sürdürüldüğünü aktaran Başkan Deviren, çok yakında çalışmalara başlanacağını vurguladı. Kent Lokantaları için yakın zamanda ilk adımların atılacağını belirtirken, ilk günün menüsünün ise Zeynep ve Eymen’in sevdiği yemeklerden oluşacağını ifade etti.
Konuşmalar sonrasında Kaymakamlık görevine vekalet eden çocuklarla telefon görüşmesi gerçekleştirilirken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndaki etkinlikler hakkında bilgi aldılar. Temsili vekalet, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafından minik öğrencilere verilen hediyeler ve hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
-
Kayseri Büyükşehir'den kentsel dönüşüm mesaisi -
Kayserililer Ali Dağı'nda buluşuyor -
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu

