GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sınava yetişemeyen öğrenciye destek
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sınava yetişemeyen öğrenciye destek
Bugün gerçekleşen TYT sınavında, saat 09.55 sıralarında Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sınava gireceğini belirten bir öğrenci, yanlış okula geldiğini fark etti. Durum üzerine paniğe kapılan öğrenciye, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şahin ekipleri hızlıca yardımcı oldu.
Tarık ŞEKER / BURSA (İGFA) - Yanlış okuldan doğru okula ulaşmak için harekete geçen ekipler, öğrenciyi Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne zamanında yetiştirmeyi başardı. Kapıların kapanmasına bir dakika kala sınav merkezine ulaşan öğrenci, büyük bir şans ve azimle sınavına girebildi.
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bu hızlı ve duyarlı hareketi, öğrencinin sınava katılabilmesi için büyük bir önem taşıdı. Öğrenci ve ailesi, trafik ekiplerine teşekkür ederek sınav salonuna girdi.
Bu olay, sınav günü yaşanan stresi ve yanlış anlaşılmaların olumsuz etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi. Ancak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün zamanında müdahalesi, öğrencinin sınavına girmesini sağlayarak büyük bir mağduriyetin önüne geçti.
-
HÜRJET, Akdeniz üzerindeki testleri başarıyla geçti... Rüzgarını Torosların eteğinde estirdi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk tarihinin duayenine taziye mesajı -
İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi -
Şap aşısında iğnesiz uygulama deneniyor -
Anadolu Türk Deniz Görev Kuvveti dönüş yolunda -
Yabancılara konut satışları düştü -
Trabzon'da Başkan Genç Sürmene’de çalışmaları inceledi -
Ticaret'ten kadın kooperatiflerine barkod katkısı

