YAŞAM
YAŞAM HaberleriGeleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde
Geleceğin şeflerinden iki yeni tarif ünlü firmanın menüsünde
İstanbul'da Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinin hazırladığı yeni tarifler, Starbucks'ın raflarına taşınacak.
İSTANBUL (İGFA) - Starbucks, Özyeğin Üniversitesi iş birliğine gitti.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerinden Zeynep Demirel’in Kardan Adam Profiterol; Beşir Çalışkan, Şimal Soysal ve Ecesu Soyaslan’ın ise Yeni Yıl Tartı tariflerini menüsüne ekledi. Starbucks 3 yıldır sürdürdüğü bu iş birliği ile gençlerin yaratıcılığını ve yeteneklerini ön plana çıkarmalarına destek oldu.
Genç şeflerin özgün lezzetlerini misafirleriyle buluşturan marka, gençlerin sınırsız hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için de alan açan firma, bu iş birliğiyle sadece gastronomi alanında değil, gençlere ilham veren bir kuruluş oldu.

-
Keçiören'de Dünya Sanat Günü coşkusu -
Kestel’de çiftçiye Ahududu desteği -
İzmir Büyükşehir ve ESHOT 2025 faaliyet raporu kabul edildi -
Kınık Köyünde kadın gücüyle tarih yaşatılacak -
Uyuşturucu ile mücadelede belediye personeline takdir -
Trabzon'da Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği kuruldu -
Balıkesir Çevre Eğitim ve Bilim Merkezi örnek oluyor -
Belçika heyeti Erciyes'e hayran kaldı

