YAŞAM
YAŞAM HaberleriGaziantep'te Nurdağı ve İslahiye'ye ücretsiz ring
Gaziantep'te Nurdağı ve İslahiye'ye ücretsiz ring
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nurdağı ve İslahiye’ye ulaşımın kolaylığı için 22 Şubat Çarşamba gününden itibaren otobüs seferlerine başladı.
GAZİANTEP (İGFA) - 2 araçla yapılacak ring seferleri Gaziantep Gar İstasyon Durağı’ndan başlayıp Nurdağı ile İslahiye Merkez durakları arasında sürecek. İlk seferler 07.15 ve 08.00’da Gaziantep’ten başlayacak.
Bütün seferler ücretsiz hizmet verecek.
Araçlar 07.15, 08.00, 11.30, 12.30, 15.30 ve 16.30 saatlerinde Gaziantep Gar İstasyonu’ndan başlayarak Nurdağı’na uğrayarak İslahiye Merkez’e hareket edecek. İslahiye Merkez’den Gaziantep’e ise araçlar seferler 09.30, 10.30, 13.30, 14.30, 17.30 ve 18.30’da yapılacak.
Anahtar Kelimeler:
gaziantep'te
nurdağı
ve
islahiye'ye
ücretsiz
ring
-
Yeni yapılan 31 bilimsel araştırmaya göre, vegan köpek maması ve vegan kedi mamasının iyi sindirildiğini ortaya koydu -
Kaldırım işgaline karşı sıkı denetim -
Kadınlar kentin değerleriyle buluşuyor -
Kadın girişimcilere Yenicuma’da satış imkanı -
Açık havada nostalji rüzgarı -
Davutoğlu'ndan 'Gelecek'i sonlandırma kararı! -
Keşan Yayla Sahili'nde bot faciası! 2 kişi aranıyor -
Beylikdüzü’nde YKS tercih günleri başladı

