YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriGaziantep'te baharın müjdecisi laleler
Gaziantep'te baharın müjdecisi laleler
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, baharın gelmesiyle beraber doğanın yaşadığı coşkuyu yaşatmak için binlerce laleyi vatandaşlara dağıtılacak.
GAZİANTEP (İGFA)- 18 Nisan’da Pazartesi Günü başlayıp 22 Nisan Cuma Günü’ne kadar sürecek dağıtımlar Kavaklık Parkı’nda yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nca yapılan dağıtımlar saat 14.00-15.00 saatlerinde arasında olacak. Osmanlı İmparatorluğu’nun simgelerinden olan ve “baharın habercisi” olarak nitelendirilen laleyle büyükşehir vatandaşlarla beraber baharı karşılayacak. Dağıtılan saksıların her birinde 3 veya 4 dikim lale filizi olacak.
Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla beraber bahar hazırlıklarında da sona geldi. Çevre düzenlemelerinin yapıldığı şehirde ayrıca rengarenk çiçekler, şehrin birçok noktasına yapıldı.
-
Eskişehir'de Çocuk Hakları Biriminden 6 ayda 163 atölye -
Başkentte ilk bal hasadı ATA Çiftliği'nde yapıldı -
Balıkesir Manyas’ın geleceğine güçlü yatırım -
Denizli Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüler altın madalyaları topladı -
Çorum’da Uluslararası Sanat Çalıştayı başladı -
Manisa'da 4,5 kilometrelik ova yoluna asfalt -
TOFAŞ, Tre'Shawn Thurman’ı kadrosuna kattı -
GASMEK öğrencilerinden YKS’de büyük başarı

