GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGaziantep Büyükşehir çalışanlarına SDS müjdesi
Gaziantep Büyükşehir çalışanlarına SDS müjdesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında memur ve sözleşmeli memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.
GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Özel İdare Çalışanları Sendikası arasında yapılan Sosyal Denge Sözleşmesi'nin imza töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, personellere desteklerini sürdüreceklerinin altını çizdi.
Memurların refah seviyesini arttırmak amacıyla destek anlamını taşıyan SDS’nin imza töreninde Büyükşehir ve GASKİ’de çalışan memurlar için Kamu görevlilerine yönelik mali ve sosyal haklara ilişkin 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6’ncı Dönem Toplu Sözleşmesi’nde belirtilen tavan oran yüzde 120 üzerinden destek verileceği açıklanırken sözleşmeli memurların SDS oranı ise iki katına yani yüzde 40 oranına çıkarıldı.
İmza töreni Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, BEM-BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Zeki Öğücü, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler ile Büyükşehir’de görev yapan memur ve sözleşmeli memurlar katıldı.
-
Kayseri Kocasinan'da 75'inci Erva Spor Okulu hizmete açıldı -
Kayseri Melikgazi'ye yeni cazibe merkezi -
Bursa Büyükşehir'den Bursaspor'a büyük destek -
TMO’dan fındık alımında yeni ayar... Kota yüzde 30 artırılacak -
36 yıl sonra memlekete dönüş: Mardin’e 1 milyon euroluk dev pizza yatırımı -
Ticaret'ten “Made in Türkiye” etiketli çorap için suç duyurusu! Çorap numunesi laboratuvara gönderildi -
8 ilde organize suça 76 gözaltı! 3,2 milyar TL'lik hareket -
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şarkı söylemişlerdi... Bakan Tekin o çocukları ağırladı

