EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriFırıntaş kare pide 5 lira
Fırıntaş kare pide 5 lira
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 350 gramlık Kare Ramazan Pidesi’nin fiyatını 5 Lira olarak belirledi. Vatandaşlar, Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Fırıntaş büfelerinden ulaşabilecek.
BALIKESİR (İGFA) - Sosyal Belediyecilik yönü ile ön plana çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gramajına göre Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesini bu yılki Ramazan Ayı’nda da Fırıntaş Büfeleri ve satış noktalarından vatandaşlara ulaştıracak.
Ramazan pidesinin lezzetini ve fiyatını “Balıkesir klasiği” klasiği olarak ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, hemşehrilerine bereketli ve hayırlı ramazanlar diledi. Ramazan ayı boyunca vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen; somun ekmek, tam buğday ekmeği ve köylü ekmeğinin de üretimi devam edecek.

-
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği -
Bursalı kadın hentbolculardan bir galibiyet daha -
Murat Boz, Kayseri'de tempoyu yükseltti -
Yeniden Refahlı Suat Kılıç’tan Bakan Gürlek’e destek: Nihayet bir ‘DUR’ diyen çıktı! -
745. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri Söğüt’te sona erdi -
İstanbul Havalimanı’nda 4. ana pist için geri sayım başladı -
TCG Savarona Dolmabahçe açıklarında demirledi -
MHP’nin kongre süreci tamamlandı

