GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriFırat Kalkanı'nda havan tacizine karşı etkili vuruş... 7 terörist etkisiz!
Fırat Kalkanı'nda havan tacizine karşı etkili vuruş... 7 terörist etkisiz!
Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından kullanılan sözde karargah imha edildi. İlk belirlemelere göre 2'si sözde yönetici 7 terörist etkisiz hale getirildi.
ANKARA (İGFA) - Terör örgütü PKK/YPG tarafından Fırat Kalkanı bölgesindeki Cibrin Üs bölgesi ile Öncüpınar polis yerleşkesine eş zamanlı olarak havan/ÇNRA tacizi gerçekleştirildi.
Milli Savunma Bakanlığı, konuyla ilgili açıkamada tacizde asker ve polislerimiz ile üs bölgelerinde hasar zayiatın olmadığını duyurdu.
Saldırının gerçekleştirildiği yerler belirlenerek derhâl TSK unsurlarınca güçlü şekilde vurulmaya başlandığı kaydedilen açıklamada, "İlk belirlemelere göre aralarında terör örgütünün sözde 2 yöneticisinin de olduğu 7 terörist etkisiz hâle getirilmiş, sözde bir karargâh imha edilmiştir. Teröristlerin saldırı girişimlerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmayan Mehmetçik teröristlere ait bir çok hedefi etkili şekilde vurmaya devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.
-
Kocaeli'de 'Cedit' dönüşümde son şeklini alıyor -
Amerikalı araştırmacıdan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde iş birliği -
Ticaret'ten uyuşturucu kaçakçılığına büyük darbe... 420 kilo esrar ele geçirildi -
Gediz Havzası’nda kirlilik artıyor! -
Bornova’daki çalıştaydan kritik mesaj -
Denizli’de kadın girişimcilere dijital dünyada güçlü adım -
Bilecik’te 'Avcı Operasyonu'... 10 milyon TL dolandıran çeteye baskın -
Kayseri Dünya Spor Başkentliği'ne ilerliyor

