GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriEYFEST'e geri sayım
EYFEST'e geri sayım
Düzenlediği alışveriş festivalleriyle büyük ilgi gören Esra Yalçın Marka İletişim, bu kez Büyük Bayram Festivali etkinliği ile Bursalılarla buluşmaya hazırlanıyor.
BURSA (İGFA) - Tasarımdan kozmetiğe, farklı lezzetlerden aksesuarlara, giyimden lezzetli ürünlere kadar uzanan geniş bir yelpazede, birbirinden değerli girişimci markaları PODYUM Park’ta buluşturacak EYFEST için geri sayım sürüyor. Her etkinliği, sosyal sorumlulukla birleştiren EYFEST, 2022 yılında bu kez ‘’ONKODAY’’ (Uludağ Onkoloji Danışma Derneği) için 29-30 Nisan, 1 Mayıs 2022 tarihlerinde Büyük Bayram Festivali Alışveriş Etkinliği gerçekleştiriyor.

Ana sponsor ‘’DIALOG TÜRKİYE’’, araç sponsor ‘’NESKAR OTOMOTİV’’, altın sponsor ‘’KAPLAN OKULLARI’’, gümüş sponsorun ise ‘’KULA YAĞ’’ olduğu ve ses getirecek Alışveriş Festivali şimdiden defterinize not alın. Yoğun müşteri trafiği ile bölgenin en çok ilgi gören yaşam ve eğlence merkezi PODYUM Park’ta olacakları için heyecanlı olduklarını belirten Esra Yalçın, “Birbirinden güzel, değişik ve kaliteli markaları bir araya getirmekten gurur duyuyoruz. Bizlerle buluşmak, eğlenmek ve doyasıya alışveriş yapmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

-
Yer altı kömür madenlerine yeni güvenlik kriterleri -
Kesimhanelerde kamera sistemi ve dijital takip zorunlu olacak -
Bursa Yenişehir Belediyespor'da yeni dönem -
Bursa Nilüfer’de deprem ve yangın tatbikatı -
KOSKİ'de yapay zeka destekli dinamik rotalama -
AFAD ile İTÜ'den afet risklerine karşı güç birliği... Erken uyarı sistemi kurulacak -
Madenlerde havalandırma ve enerji güvenliğine yeni düzenleme -
Ordu’da fındık hasadı için işçi başvuruları sürüyor

