YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriEskişehir’den Kastamonu’ya destek
Eskişehir’den Kastamonu’ya destek
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Marmaris’te meydana gelen yangının ardından Kastamonu’da yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye destek ekip gönderdi.
ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi afet bölgelerine ihtiyaçlar doğrultusunda yardım göndermeye devam ediyor.
Muğla Marmaris’te yaşanan yangın nedeniyle söndürme çalışmalarına destek veren Büyükşehir Belediyesi, Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için de ihtiyaç doğrultusunda destek ekip gönderdi.
Yoğun yağışlar sebebiyle Kastamonu Bozkurt’ta yaşanan sel felaketi büyük zarara yol açtı. Bozkurt ilçesinde yağışın sona ermesi ve selin çekilmesinin ardından bölge balçık ve çamur altında kalırken temizlik çalışmalarına destek amacıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile ESKİ, zarar gören ilçeye 3 kamyon gönderdi.
Halen devam eden yoğun çalışmalara destek veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından Eskişehir’e dönecek.
-
Konya'da Başkan Altay, Taş Bina’da miniklerle buluştu -
Bursa Gemlik'te Atatepe Sosyal Tesisi yenilenen yüzüyle hizmette -
Düzce’de iki aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı -
Kocaeli Yerel Kültür Müzesi’nde “Kocaeli Kandıra Halk Kültürü” tanıtıldı -
İstanbul'da sahte para üretim çetesine operasyon: 3 gözaltı -
Bursa Osmangazi’den çocukların zihinsel gelişimine güçlü destek -
Bursa Yenişehir'de tarımı geliştiren, sanayi ve ticareti büyüten anlayış hakim -
Erdoğan: Kalitemiz ve sikletimize uygun rakip yok! 'Yiyin efendiler yiyin' diyemeyiz!

