YAŞAM
YAŞAM HaberleriEskişehir'de refüjler çiçeklerle renklendi
Eskişehir'de refüjler çiçeklerle renklendi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmalarıyla şehrin simge noktalarına renk kattı.
ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, bahar aylarının gelmesiyle birlikte rutin olarak sürdürdüğü çiçeklendirme çalışmalarına bu yıl da devam ediyor. Cumhuriyet Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’nda yapılan düzenlemelerle, refüjler çeşitli renklerdeki mevsimlik çiçeklerle süslendi.
Belediye Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, düzenli olarak yapılan bu peyzaj çalışmalarının şehre estetik bir değer kattığını ve vatandaşlara doğayla iç içe bir yaşam alanı sunduğunu belirtti. Görsel açıdan ferahlık sağlayan çiçeklendirme, hem sürücüler hem de yayalar tarafından beğeniyle karşılandı. Eskişehirliler, her yıl tekrarlanan bu renkli dokunuşları memnuniyetle karşılarken, belediyenin çevre düzenlemesine verdiği önem bir kez daha dikkat çekti.
-
İnegöl'ün üstyapısı yenileniyor -
Cedit’te müjde, sevinç ve mutluluk -
Akondroplazi bireyler Bursa'yı gezdi -
Şanlıurfa’da tarihi geçmiş ürünlere geçit yok -
Bizim Çocuk Yaşam Merkezi 29 Haziran’da hizmete açılıyor -
Tek Market ağı büyüyor, 7'nci şube Saray'da açıldı -
Gölcük Şevketiye çeşmesi yeniden hayat buldu -
İtfaiyeciler arama kurtarma kampında

