GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriEski bakan Başesgioğlu'ndan Bursa Mudanya'da hemşehri ziyareti
Eski bakan Başesgioğlu'ndan Bursa Mudanya'da hemşehri ziyareti
Devlet Bakanlığı’nın yanı sıra İçişleri ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanlarından olan Murat Başesgioğlu, Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi’yi ziyaret etti.
BURSA (İGFA) - Mülki idare amirliğinin meşakkatli ve onurlu bir görev olduğunu dile getiren eski bakanlardan Murat Başesgioğlu, Kastamonu Daday doğumlu hemşehrisi Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi’ye başarılı çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Türkiye’nin yetiştirdiği değerli bir devlet adamı olan Murat Başesgioğlu’nu Mudanya'da misafir etmekten müşerref olduğunu belirten Kaymakam Ayhan Terzi, “Dadaylı hemşehrim Başesgioğlu’nu ve değerli hemşehrilerimizi Mudanya’da ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakamlık Makamı'ndaki ziyaret sonrasında Başesgioğlu ve beraberindekiler, Kaymakam Terzi ile kordon boyunda deniz havası aldılar. Kaymakam Terzi, ziyarete ilişkin fotoğraflı sosyal medya hesabından paylaştı.
-
450 bin kişi iftar sofrasında buluştu -
Başkan Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti -
Geleceğin şampiyonlarına tam destek -
Paylaşmanın ve dayanışmanın adresi Osmangazi -
Bornovalı miniklere Çim Adam Atölyesi -
İpsala’nın gururu oldu -
Bayram sabahlarına nefes verecek albüm -
Başkan Erkan Aydın vatandaşlarla bayramlaştı

