YAŞAM
YAŞAM HaberleriErzurumlu hayırseverlerden gönüllü yardım seferberliği
Erzurumlu hayırseverlerden gönüllü yardım seferberliği
Erzurum’da yıllardır sessiz sedasız iyilik köprüleri kuran hayırsever Sinan Demircioğlu, ihtiyaç sahibi ailelere odun, kömür, gıda ve temel yaşam malzemelerini ulaştırmaya devam ediyor.
Gamze İSPİRLİ / ERZURUM (İGFA) - Kentte yardımseverliğiyle tanınan Sinan Demircioğlu, yalnız kendi imkânlarıyla destek sunmakla kalmıyor; aynı zamanda başka hayırseverlerin yapmak istediği yardımlara da aracılık ederek pek çok aileye umut oluyor.
Demircioğlu’nun yürüttüğü gönüllü çalışmalar, sahada ihtiyaç sahiplerini bizzat tespit eden bir diğer hayırsever Sinan Sezer’in destekleriyle daha geniş bir alana ulaşıyor. Sezer, kış şartlarının ağır geçtiği Erzurum’da özellikle dar gelirli ailelerin durumunu inceleyerek gerekli bilgileri Demircioğlu’na iletiyor ve yardımların doğru adreslere ulaşmasında önemli rol oynuyor.
İki gönüllünün koordineli gayretiyle bugüne kadar çok sayıda aileye yakacak ve gıda desteği sağlanırken, vatandaşlar bu iyilik hareketinin her geçen gün büyümesinden memnuniyet duyuyor. Kentte “gönüllü iyilik elçileri” olarak anılan Demircioğlu ve Sezer, yardımların tamamen karşılıksız ve gönül rızasıyla yapıldığını vurgulayarak, “Bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürebilmek her şeye değer” mesajını veriyor.
-
Tunceli’de yılan sokmasıyla zehirlenen vatandaş Jandarma helikopteriyle kurtarıldı -
Bursa Nilüfer “Katı Atık Tesisi”ne karşı tek ses -
Başkan Alemdar Sakaryalı gençlerle AKM’de buluştu -
TCDD Taşımacılık 70 daimi işçi alacak -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma sanayiinde yüzde 82 yerlilik oranına ulaştık -
Konya'da SİA gençliği Yaz Okulu’nu tamamladı -
Erzurum'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı -
Manisa Büyükşehir'de 'ortak akıl' dönemi

