GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriErzincan'da facia: 4 gözaltı!
Erzincan'da facia: 4 gözaltı!
Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında meydana gelen toprak kayması dolayısıyla yürütülen soruşturmada ilgili saha sorumlusunun da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
ANKARA (İGFA) - Erzincan'da Anagold şirketinin altın üretimi yaptığı Çöpler Maden Sahası'nda çıkarılıp istiflenen toprak, dün saat 14.28'de kaymış ve yaklaşık 10 milyon metreküp toprak, saniyede 10 metre hızla 800 metrelik bir alana yayıldı. İlk belirlemelere göre 9 işçi toprak altında kalmıştı.
Toprak altında kalan işçileri bulma çalışmaları sürerken saha sorumlusunun da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.
Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da çalışmaları yerinde takip ediyor.
-
Denizli’de eğitim mesaisi hız kesmiyor -
Sakarya Büyükşehir’in Kur’an ve Değerler Atölyesi’nde anlamlı final -
Türkiye’den uzayda tarihi adım... Artemis Mutabakatı’na imza atıldı -
Bursa İnegöl'de Öznur Selçuk Armağan ASM çevresi hizmete hazır -
MEB yeni dönem taslak yıllık planları yayımladı -
BNP Paribas Cardif Türkiye'nin Finans ve Aktüerya Genel Müdür Yardımcısı Clément Saillard oldu -
Ulusal Vefa ile günlük yaşam kolaylaşıyor -
Bursa'dan "Fetheden Lezzetler"le 5. buluşma

