GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriErdoğan bugünkü açılışa video konferansla katılacak
Erdoğan bugünkü açılışa video konferansla katılacak
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında ortaya atılan "mesnetsiz iddiaları" kesin olarak reddederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapılacak nükleer santral açılışına video konferans marifetiyle katılacağını bildirdi.
ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığına ilişkin bazı hesaplarda yer alan iddiaların ekran görüntülerini paylaşarak "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapılacak nükleer santral açılışına video konferans marifetiyle katılacağını bildiren İletişim Başkanı Altun, mesajında şunları kaydetti:
"Ne kadar dezenformasyon yaparlarsa yapsınlar Türk milletinin liderinin yanında olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin 14 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılacağı gerçeğini değiştiremeyecekler."
-
DİSK emeklileri Karabağlar’da tek yürek -
Segway Powersports 139. Kanton Fuarı'nda amiral gemisi modelleri Super Villain SX20T ve AT10 W MUD'u sergileyecek -
Başkan Genç'ten Trabzon Tanıtım Günleri teşekkürü -
Kent Orkestrası'ndan nostalji dolu Yeşilçam konseri -
Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu’nda bin 418 sporcu yarışacak -
Mersin Büyükşehir, emeklileri doğayla buluşturuyor -
Denizli Büyükşehir kentin turizm vizyonunu Antalya’da sergiledi -
ASAT’tan turizm bölgesinde gece mesaisi

