GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriEngelli dalgıçlardan Türk Bayrağı şovu
Engelli dalgıçlardan Türk Bayrağı şovu
Kocaeli Büyükşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte havuza dalan engelli sporcular, sudan Türk Bayrağıyla çıktı.
KOCAELİ İGFA- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın destekleri ve Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi ve Bağcılar Belediyesi iş birliğinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Engelli Dalış Organizasyonu yapıldı. Etkinliğin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, katılımcılara sertifikalarını teslim etti.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen program kapsamında engelli sporcular su altında dalış yaptı ve havuzdan çıkarken Türk Bayrağı açtı. Havuzda dalış yapan engellilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Vekili Çakmak, engelli sporcularla yakından ilgilendi ve havuza girerken yaşadıkları heyecanı onlarla paylaştı. Profesyonel dalgıçların eşlik ettiği engelli sporcular dalışı başarıyla gerçekleştirdi ve havuzun altında açtıkları bayrakla yüzeye çıktı.
-
CHP Edirne Milletvekili Yazgan hakkında re’sen soruşturma -
Erdoğan: Bu meseleyi kalıcı biçimde çözeceğiz -
Gaziantep Milletvekili Gürban İYİ Parti'den istifa etti -
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit yakınları ve gazileri ağırladı -
TOFAŞ yeni sezon antrenmanlarına başladı -
Büyükada seferleri yazın gözdesi oldu -
Fethiye’de gezinti teknesinde yangın! 115 kişi tahliye edildi -
MSB’den hayati görev... Kalp grefti kısa sürede İstanbul’a ulaştırıldı

