SPOR
SPOR HaberleriEmil Rajkovic yenilgi 'savunma'sı
Emil Rajkovic yenilgi 'savunma'sı
Esenler Erokspor deplasmanında hücumda kötü bir verimlilikle oynadıklarını ve bu durumun takım savunmasını da etkilediğini belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Emil Rajkovic, “Devamında soğuk kanlılığımızı sürdürmede problem yaşadık. Bu da rakibimize maçı kazandırdı” dedi.
İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Esenler Erokspor’a 92-70 mağlup olan TOFAŞ’ta Başantrenör Emil Rajkovic karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Rajkovic şu ifadeleri kullandı; “Bizim için zor maçtı. Bu maçı kazanmak istedik böylece sıralamada üst sıralara çıkabilirdik. Başarılı olamadık. Başlıca sebebi boş atışlardan yararlanamamamızdı. Bunu ilk kez yaşamıyoruz. Hücumdaki bu kötü performansımız savunmamızı da etkiledi ve devamında soğuk kanlılığımızı sürdürmede problem yaşadık. Bu da rakibimize maçı kazandırdı.”
-
Yükseköğretimde 16 yeni program açıldı -
IDMA İstanbuL'dan tahıl işleme sektörüne 1 milyar dolarlık zemin -
Manisa Salihli köşe bucak ilaçladı -
“Kocaeli’nin Yazarlar Fuarı” ikinci kez okurlarıyla buluştu -
Manisa Cider Yolu’nda su baskınlarına kalıcı çözüm -
Adalet Bakanlığı'ndan yapay zekâ destekli evrak yönetimi: YEDES devrede -
TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi Trabzon’da başlıyor -
Şampiyon Malatya Ampute'den Milli Takım'a 3 sporcu daveti

