GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriElbistan Kayseri Çarşısı'nda keyifler yerinde
Elbistan Kayseri Çarşısı'nda keyifler yerinde
Başkan Büyükkılıç, Koordinatör Vali Aydoğdu ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Elbistan Kayseri Çarşısı’nda incelemelerde bulundu, sucuk ekmek dağıttı.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Koordinatör Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte 72 saat gibi rekor bir sürede hayata geçirilen Elbistan Kayseri Çarşısı’nı ziyaret ederek, çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 11 ili etkileyen depremler sonrası ilk andan itibaren Kahramanmaraş ile Kayseri arasında yoğun bir trafik sürdüren ve Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede yürüttüğü çalışmaları koordine eden Başkan Büyükkılıç, iki kent arasında mekik dokumaya devam ediyor.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile birlikte Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından AFAD iş birliği ile 72 saat gibi rekor bir sürede hayata geçirilen ve bölge esnafı ile vatandaşların istifadesine sunulan Elbistan Kayseri Çarşısı’nı ziyaret etti.
Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, depremzede vatandaşlarla yakından ilgilenerek talepleri sordu.
Çarşı esnafı ve vatandaşlar Büyükkılıç’a ve Kayserililere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, birlik beraberlik vurgusu yaparak, “Kahramanmaraş’ımız ve depremden etkilenen diğer tüm illerimizle biriz, beraberiz, kardeşiz. Hangi ilimizin bir derdi varsa koşarak oradaki kardeşlerimize el uzatmak görevimizdir. Elbistan’ımızda da böyle bir çarşı ihtiyaçtı elhamdülillah hayata geçirdik ve Elbistanlı kardeşlerimizin istifadesine sunduk. Tüm deprem bölgelerimizde yaralar tamamen sarılana kadar buralardan ayrılmayacağız” dedi.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu ve destekleri ile bir nebze de olsa yüzlerin güldüğü Elbistan Kayseri Çarşı’da depremzede vatandaşlara Büyükşehir ekiplerince sucuk ekmek ikram edildi. Mangalın başına geçen Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak yemek dağıtım noktasında sucuk pişirerek çarşı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlara sucuk ekmek ikramında bulundu.
Çarşı esnafı da Büyükkılıç ve Vali Aydoğdu ile beraberindekilere çay ikram etti.
-
İzmir Karabağlar'dan okullara yeni dönem desteği -
Ordu’da triatlon heyecanı -
İnegöl Gastronomi Festivali’nde lezzet şöleni Retrobüs coşkusuyla taçlandı -
Keşan Kent Konseyi’nden bentonit ocağına tepki! -
CHP Sözcüsü Müslim Sarı’dan Mustafa Balbay’a sert tepki! CHP kimsenin kişisel hesabına feda edilemez -
Yeni ekonomik hedefler açıklandı! Enflasyon tek haneye inecek... 2,1 milyon yeni istihdam sağlanacak -
Artvin Ticaret Borsası Başkanı Akyürek adaylığını açıkladı -
Gökhan Türkmen Çanakkale'yi coşturdu

