SPOR
SPOR HaberleriEHF Avrupa U17 Şampiyonası'nda ilk gün tamam
EHF Avrupa U17 Şampiyonası'nda ilk gün tamam
İzmir'de oynanan EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda ilk gün tamamlandı
İZMİR (İGFA) - EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonları İzmir İnciraltı Spor Tesisleri'nde bugün başladı. Kızlar ve erkeklerde Türkiye dahil 15'er ülke takımı mücadele ediyor.
A Grubu'nda mücadele eden U17 Kız Plaj Hentbolu Milli Takımımız ilk maçında Ukrayna'ya 2-0, günün ikinci maçında ise İspanya'ya 2-0 mağlup oldu.
A Grubu’nda mücadale eden U17 Erkek Plaj Hentbolu Milli Takımımız ise oynadığı maçlarda Hırvatistan'a 2-0 ve Norveç'e 2-0'lık setlerle kaybetti.
U17 Kız Plaj Hentbolu Milli Takımımız'ın mücadele ettiği A Grubu'nda İspanya, Ukrayna, Portekiz ve İsviçre yer alıyor. B Grubu'nda Bulgaristan, İsveç, Polonya, Norveç ve Macaristan; C Grubu'nda ise Hırvatistan, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Fransa ve Almanya mücadele ediyor.
U17 Erkek Plaj Hentbolu Milli Takımımız'ın yer aldığı A Grubu'nda ise Hırvatistan, Ukrayna, Norveç ve Çek Cumhuriyeti bulunuyor. Erkekler B Grubu'nda İspanya, Polonya, Hollanda, Fransa ve Bulgaristan; C Grubu'nda ise Portekiz, İsviçre, İsveç, Almanya ve Macaristan takımları yer alıyor.
Karşılaşmalar EHF TV ve Spor DSmart ve Dsmart GO'da canlı olarak yayınlanıyor.
-
İzmir'de dev ulaşım projeleri tamamlanıyor -
İzmir'de geleceğin şampiyonlarına tam destek -
İzmir Ödemiş’te altyapıda büyük dönüşüm -
Hatay Belen'de altyapı baştan aşağı yenilendi -
Hatay'da gönüllere dokunan hizmet -
Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali başladı -
Hatay'da temizlik seferberliği -
Gaziantep'te reflektör seferberliği

