SPOR
SPOR HaberleriEHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu'nda ikinci gün tamamlandı
EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu'nda ikinci gün tamamlandı
EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonları'nda ikinci gün maçları İzmir İnciraltı Spor Tesisleri'nde tamamlandı.
İZMİR (İGFA) - Kızlar ve erkeklerde Türkiye dahil 15'er ülke takımı mücadele ettiği şampiyonada A Grubu'nda mücadele eden U17 Kız Plaj Hentbolu Milli Takımımız, İsviçre ile oynadığı karşılaşmayı 2-0'lık setlerle kazandı.
A Grubu’nda mücadele eden U17 Erkek Plaj Hentbolu Milli Takımımız ise bugün oynadığı ilk maçta Ukrayna'ya 2-1 mağlup olurken, oynadığı ikinci maçta Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendi.
U17 Kız Plaj Hentbolu Milli Takımımız'ın mücadele ettiği A Grubu'nda İspanya, Ukrayna, Portekiz ve İsviçre yer alıyor. B Grubu'nda Bulgaristan, İsveç, Polonya, Norveç ve Macaristan; C Grubu'nda ise Hırvatistan, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Fransa ve Almanya mücadele ediyor.
U17 Erkek Plaj Hentbolu Milli Takımımız'ın yer aldığı A Grubu'nda ise Hırvatistan, Ukrayna, Norveç ve Çek Cumhuriyeti bulunuyor. Erkekler B Grubu'nda İspanya, Polonya, Hollanda, Fransa ve Bulgaristan; C Grubu'nda ise Portekiz, İsviçre, İsveç, Almanya ve Macaristan takımları yer alıyor.
Karşılaşmalar EHF TV ve Spor DSmart ve Dsmart GO'da canlı olarak yayınlanıyor.
-
Kocaeli Büyükşehir'den etkin mücadele -
Bursa Osmangazi'de kadınlar haklarını masallarla anlattı -
Sakarya'da coşkulu bayram kutlaması -
İzmir Bornova'nın en özel fidanları toprakla buluştu -
Türkiye İMSAD'dan 22 Mart Dünya Su Günü Mesajı -
Düzce Yığılca'da geleneksel bayram buluşması -
Marble İzmir’de mermer sanata dönüşüyor -
Düzce’de iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı

