EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriEğitimli yerel üretici kadınların ürünlerini satışta
Eğitimli yerel üretici kadınların ürünlerini satışta
Yerel üreticilerin ürünlerini tarladan sofraya ulaştıran Tazedirekt, Migros Kadın Akademisi’nde eğitim alan kadın kooperatiflerinin ürünlerini satışa sundu.
İSTANBUL (İGFA) - Yerel üreticilerin ürünlerini tarladan sofraya ulaştıran Tazedirekt, Migros Kadın Akademisi’nde eğitim alan kadın kooperatiflerinin ürünlerini satışa sundu.
İlk aşamada, Migros Kadın Akademisi’nde eğitim alan 2 kadın kooperatifiyle beraber toplamda 4 kadın kooperatifinin ürünlerinin yer aldığı uygulama ile bu sayının yıl sonunda 10 kooperatife çıkartılması hedefleniyor.
Kadın üreticilerin; pekmezden tarhanaya, tahinden acukaya, mantıdan yer fıstığı ezmesine, baldan reçel ve marmelata kadar büyük bir emekle ürettiği doğal lezzetleri özel bir kategoride satışa sunan Tazedirekt, Migros Kadın Akademisi’nin yönlendirmeleriyle kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına destek olurken, bu alana çalışmak isteyenlere de istihdam olanağı oluşturuluyor.
-
İstanbul'da Paşaköy AAT'nin 3. kademe temeli atıldı -
Basketbolda sıfır atık peluş oyuncaklarla başlayacak -
Letonya Büyükelçisi’nden Antalya Büyükşehir’e ziyaret -
Şanlıurfa’da gençlere girişimcilik ve kariyer eğitimi -
Düzce'de engelli yayaya çarptı, kaçtı! -
Düzce’de İl Daimi Encümenliği seçimi yapıldı -
Ankara’da yağmur suyu altyapısında yoğun bakım -
HSK'dan Adli Yargı Kararnamesi... 11 hakim ve savcının yeri değişti

