SPOR
SPOR HaberleriEfes Selçuklu minikleri Milli Takım antrenörleri eğitecek
Efes Selçuklu minikleri Milli Takım antrenörleri eğitecek
Efes Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu’nda A Milli Takım ve Fenerbahçe Spor Kulübü A Takım Antrenörleri Bahar Oktay ve Türker Oktay gözetiminde düzenlenecek yüzme kursları 10 Temmuz’da başlayacak. Kurslara katılım için başlayan kayıtlar 7 Temmuz’a kadar devam edecek.
İZMİR (İGFA) - Efes Selçuk Belediyesi ile Olimpik Performans Spor Kulübü Derneği arasında bir protokol gereğince başlayacak yüzme dersleri ile Efes Selçuk’ta çok sayıda çocuk ve yetişkin yüzme kurslarına katılabilecek.
Kurslar haftada 2 gün yetişkin, 2 gün kadınlara yönelik Aqua Gym ve 4- 14 yaş arası çocuklar için ayrı olarak düzenlenecek.
“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla düzenlenecek kurslar ile ilgili kurs ücretleri için ve ayrıntılı bilgi için 0 552 207 94 10- 0 552 207 94 11 numaraları telefonlardan bilgi alınabilecek.
Ayrıca Efes Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu’na Pazartesi- Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 12.30 itibariyle; Cuma -Cumartesi-Pazar 10.00 itibariyle ücretli Halk Girişi sağlanacak.
-
Malatya Büyükşehir Belediyesi 507 öğrenciyi YKS’ye hazırladı -
TÜBİTAK 1711 Yapay Zekâ Çağrısı 2026 başvurularına açıldı -
Sakarya’nın akıllı şehir uygulamaları bakanlık heyetinden tam not aldı -
İstanbul Beylikdüzü'nde etkin mücadele tam gaz -
Gaziantep'te Meral-Beyhan Uslu Alzheimer Merkezi hizmete açıldı -
TOFAŞ'ta pota kadrosu güçleniyor... Shavar Reynolds Jr. ile anlaşıldı -
Antalya’da sahil bandında vektörle mücadele -
Bursa İnegöl'de TSM korosundan unutulmaz konser

