GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriEdirne'de kaçakçılara darbe
Edirne'de kaçakçılara darbe
Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılıkla mücadeleye aralıksız devam ederken son operasyonda, gümrük kaçağı oyun konsolları, alkollü içkiler ve araç sigorta panelleri ele geçirildi.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Edirne Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin kontrol ve denetim faaliyeti esnasında şüpheli bir araç durdurdu.
Araçta yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 2 adet oyun konsolu, 4 adet oyun konsolu kumandası, 52 şişe alkollü içki ve 13 adet araç sigorta paneli ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 1 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılırken, ele geçirilen kaçak ürünlere ise el konuldu.
Anahtar Kelimeler:
edirne'de
kaçakçılara
darbe
-
Bursa Büyükşehir'den Bursaspor'a büyük destek -
TMO’dan fındık alımında yeni ayar... Kota yüzde 30 artırılacak -
36 yıl sonra memlekete dönüş: Mardin’e 1 milyon euroluk dev pizza yatırımı -
Ticaret'ten “Made in Türkiye” etiketli çorap için suç duyurusu! Çorap numunesi laboratuvara gönderildi -
8 ilde organize suça 76 gözaltı! 3,2 milyar TL'lik hareket -
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şarkı söylemişlerdi... Bakan Tekin o çocukları ağırladı -
Ortaokul öğrencileri için 'yapay zekâ eğitim programı' tanıtıldı -
Erzurum Palandöken'de sağlık hizmetlerine yerinde inceleme

