GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriEdirne Keşan'da telefondan 18 bin TL dolandırıldı!
Edirne Keşan'da telefondan 18 bin TL dolandırıldı!
Edirne'nin Keşan ilçesinde bir şahsın cep telefonu üzerinde kredi kartı bilgilerini ele geçiren kişi yada kişiler, parçalar halinde toplamda 18 bin lirayı aşkın harcama yaparak dolandırdı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Polis Merkezi Amirliği'ne gelen M.K. adlı bir kişi tarafından dolandırıcılık ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.
Müşteki, evindeyken cep telefonuna kullandığı kredi kartından mesaj aldığını ve bilgisi dışında parçalar halinde toplamda 18 bin 321 lira 55 kuruş harcama yapıldığı belirlendi.
İhbarda bulunan M.K., dolandırıcıların cep telefonuna erişerek kredi kartı bilgilerini ele geçirdiği ve bu bilgileri izinsiz işlem yapmak için kullandığı düşünülürken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Anahtar Kelimeler:
edirne
keşan'da
telefondan
18
bin
tl
dolandırıldı!
-
Bakan Şimşek: Enflasyonda düşüş sürüyor -
İşletmede mesleki eğitim programı yaygınlaşıyor... Niteliksel dönüşüm zincirinin yeni halkası Kocaeli -
Tour of İstanbul'da sürpriz galip -
Formerra, 2026 Eaton Tedarikçi Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü -
Bursa sağlık için yürüdü -
TESK'ten akaryakıtta 'eşel mobil' çağrısı... Acilen eşel mobil piyasayı rahatlatır -
Motorin zammı ardından benzine de zam beklentisi -
Bursa Büyükşehir’den Karacabey'e altyapıdan ulaşıma dev yatırımlar

