YAŞAM
YAŞAM HaberleriEdirne Keşan'da SMA hastası Melek'e duyarlılık standı
Edirne Keşan'da SMA hastası Melek'e duyarlılık standı
Keşan’da Raşit Efendi İlkokulu öğrencileri, SMA hastası arkadaşları Melek Çoruh için Cumhuriyet Meydanı’nda stant açarak dayanışma örneği sergiledi. Küçük öğrencilerin çabası, hem aileleri hem de çevredeki vatandaşların takdirini topladı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Cumhuriyet Meydanı’nda geçtiğimiz cumartesi günü Meltem Adasu Özkaya, Arzen Atağ ve Melin Karagöz tarafından açılan stant, SMA hastası Melek Çoruh’a destek amacıyla kuruldu. Çocuklar, arkadaşlarının bir an önce sağlığına kavuşmasının en büyük dilekleri olduğunu ifade ederken, anneleri de bu anlamlı dayanışmaya eşlik etti.
Melek’in annesi Melike Çoruh, destek çağrısında bulunarak, “Kızım gün geçtikçe eriyip gidiyor. Kızıma desteklerinizi bekliyorum. Arkadaşları da bugün onun için bir stant açarak destek olmaya çalışıyorlar. Kendilerine ve annelerine teşekkür ederim” dedi.
SMA’lı Melek Çoruh ise gün boyunca arkadaşlarının yanında bulundu. Onların desteğiyle moral bulduğunu söyleyen Melek, açılan stant nedeniyle arkadaşlarına teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.
-
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor -
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor

