YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriEdirne Keşan Belediyesi’nden duyarlı vatandaşlara çevreye duyarlı hediye
Edirne Keşan Belediyesi’nden duyarlı vatandaşlara çevreye duyarlı hediye
Keşan Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında her çarşamba günü evlerde biriktirilen, kağıt, plastik ve metal ambalaj atıklarını topluyor.
Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası (EDİRNE İGFA)- Evlerinde biriktirdikleri ambalaj atıklarını geri dönüşüme kazandırmak için 6 Nisan 2022 Çarşamba günü Keşan Belediyesi’ne teslim eden Nurdan Demir ve Hamdiye Kocamanoğlu’na çevreye duyarlı şekilde yine atık geri dönüşüm malzemelerinden üretilen abajurları hediye etti.
Bisiklet jantı, zinciri ve dişlisi, su borusu, çuval ipliği, süpürge sapı kullanılarak Keşan Belediyesi’nde üretilen abajurları duyarlı vatandaşlara hediye eden Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, vatandaşların biriktirdikleri ambalaj atıklarını geleceğe temiz bir çevre bırakılmasına katkı sağlanması amacıyla Keşan Belediyesi’ne teslim edebileceğini bildirdi.
Etkinlikte Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Erhan Başaran ile Çevre Mühendisi Buse Orhun da yer aldı.
-
KASKİ'den güçlü altyapı yatırımı -
Dışişleri'nden Husilere sert tepki -
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten Gesi'ye ziyaret -
Memduh Büyükkılıç Ahmet Şafak'ı ağırladı -
5 büyükelçiden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu -
Jandarma Gücü sporcularından Sırbistan’da büyük başarı -
Kılıçdaroğlu: CHP bir okul olarak görevini sürdürüyor -
Mersin’de yangının enerjisi düşürüldü... 3 noktada müdahale sürüyor

