EĞİTİM
EĞİTİM HaberleriEdirne İpsala’da Anadolu Lisesi inşaatına yakın mercek
Edirne İpsala’da Anadolu Lisesi inşaatına yakın mercek
Edirne Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Çiğerci, İpsala protokolü ile birlikte yapımı devam eden Anadolu Lisesi inşaatını yerinde inceledi. Okulun bölge eğitimine katkı sağlayacağı vurgulandı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Çiğerci, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve beraberindeki heyet, İpsala’da inşaatı süren Anadolu Lisesi projesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yetkililerden inşaat süreci, fiziki yapı ve eğitim altyapısı hakkında bilgi alan heyet, okulun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasının bölge için önemli bir kazanım olacağına dikkat çekti.
Ziyarette, İpsala’da eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilere modern eğitim ortamları sunmak için yatırımların devam edeceği vurgulandı.
-
Kayseri protokolüne Özbekistan'da büyük ilgi -
CGTN: Çin, bereketli hasatları çiftçiler için kalıcı bir refaha nasıl dönüştürüyor? -
Kocaeli Büyükşehir destekledi, tarlada verim arttı -
Elmadağlı gençler temiz enerji alanında Avrupa deneyimi kazandı -
Kayseri itfaiyesinden miniklere afet eğitimi -
18 yıllık kayıp dosyası cinayetle aydınlatıldı -
İzmir Karabağlar Belediyesi DSÖ Sağlıklı Şehirler Toplantısında -
Bizim Çocuklar, ABD'yi 3-2 mağlup etti! Dünya Kupası'na galibiyetle veda etti

