GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriEdirne halkın iktidarı için genç adayla yola çıkıyor
Edirne halkın iktidarı için genç adayla yola çıkıyor
CHP Edirne Belediye Meclis Üyeliği'nden istifa eden Ahmet Baran Yazgan, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için partisinin Genel Merkezi'ne başvurusunu yaptı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - CHP Genel Merkezi'nde Bölge Milletvekilliği Adaylık Değerlendirme Başkanı Onursal Adıgüzel ile görüşen 36 yaşındaki A. Baran Yazgan, Edirne için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
28. Dönem Milletvekilliği için Edirne Belediyesi'ndeki meclis üyeliği görevinden istifa eden Ahmet Baran Yazgan, resmi başvurusu sonrasında, "Sayın Onursal Adıgüzel ile samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Edirne'mize selamları var. Halkın iktidarı geliyor" paylaşımında bulundu.
-
CHP Sözcüsü Sarı: Önümüzde artık bir engel bulunmuyor -
GA-ASI Mojave, muharebe sahasında kısa pist operasyonlarını tamamlayan ilk İnsansız Hava Aracı (UAS) oldu -
Düzce Akçakoca’da üreticinin fındık fiyatı tepkisi -
Eaton Corporation, alt yüklenici yönetimini EMEA Bölgesi genelinde ölçeklendirmek amacıyla ISNetworld® çözümünden yararlanmaya devam ediyor -
Ordu’da tarihi şadırvan restore edilecek -
Bakan Göktaş: Hiçbir annenin yeniden gözyaşı dökmesini istemiyoruz -
Bursa’da öğrenciler doğayı açık hava laboratuvarında öğrendi -
Kocaeli’de yağışa karşı hızlı ve yoğun mesai

