YAŞAM
YAŞAM HaberleriDüzce'de Tefo & Seko ve Burak King sahne aldı
Düzce'de Tefo & Seko ve Burak King sahne aldı
Dünya Düzce Günleri, birbirinden farklı etkinliklerle 4 günü geride bırakırken 5. gün sahnesinde rap, hip-hop müziğin sevilen isimleri Burak King ile Tefo&Seko ikilisi Düzcelilerle buluştu.
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Dünya Düzce Günleri etkinlikleri kapsamında DJ performansının ardından sahne ilk olarak Tefo&Seko ikilisinin oldu.
Şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren ikili geçen yılki konserden daha büyük bir enerjiyle karşılaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlence Burak King’in sahneye çıkması ile tavan yaptı. Alanı dolduran Düzceliler şarkıları bir ağızdan söylerken Burak King Düzce’de gördüğü atmosfer karşısında duyduğu heyecanı konseri izlemeye gelenlerle paylaştı.

-
Engelsiz şehir Yıldırım'ın yatırımlarına yakın mercek -
Kocaeli'de tarihi şölene Erdoğan’ın bu sözleri damga vurdu: Gençliğin Başkenti Kocaeli! -
Yaşar’dan Seka Sanat İhtisas Merkezi’ne büyük övgü -
Türk limanlarında tarihi rekor -
Adıyaman’da motor tutkusu zirve yaptı! MOTOFEST 2026’ya yoğun ilgi -
Bursa Nilüfer’de Kardeş Kentler Turnuvası heyecanı -
Eskişehir'de Oğuzhan Koç coşkusu -
Edirne’de nefes kesen sel tatbikatı!

