YAŞAM
YAŞAM HaberleriDüzce’de Ramazanın ilk gününde pazar yoğunluğu
Düzce’de Ramazanın ilk gününde pazar yoğunluğu
Düzce’de ramazan ayının ilk gününde pazarda yoğunluk yaşandı.
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Aziziye Mahallesi’nde kurulan pazaryerinde ramazanın başlamasıyla birlikte alışveriş hareketliliği arttı.
İftar ve sahur hazırlıkları için pazara gelen vatandaşlar, meyve, sebze ve kuru bakliyat başta olmak üzere ihtiyaçlarını temin etti.
Oruçlu olmaları nedeniyle pazarda uzun süre kalmamayı tercih eden vatandaşların alışverişlerini hızlı şekilde tamamlayarak evlerine döndüğü görüldü.
Alışveriş için pazara gelen vatandaşlardan A.Duman, ramazan öncesi hazırlık yaptıklarını belirterek, “İlk gün olması nedeniyle yoğunluk var. İftar ve sahur için eksiklerimizi tamamladık. Oruçlu olduğumuz için fazla dolaşmadan alışverişimizi yapıp evimize dönüyoruz.” dedi.
Yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını belirten pazarcı esnafı ise ramazan ayı boyunca hareketliliğin bayrama kadar devam etmesini beklediklerini ifade etti.
Esnaf, bu süreçte satışların artacağını ve ramazan boyunca kazançlarının iyi olacağını dile getirdi.
-
Uzmandan burun ameliyatı sonrası yaz uyarısı: İlk 6 ay güneşten korunmak önemli -
Ankara Valisi Canbolat’tan NATO Zirvesi teşekkürü -
“PürDikkat” EBA’da öğrencilerin kullanımına sunuldu -
TTB ve TPD, 21 yaş altına hormon ve ergenlik baskılayıcı ilaç kısıtlamasına karşı itiraz etti -
Erdek açıklarında arızalanan teknedeki 7 kişi kurtarıldı -
Türkiye nüfus büyüklüğünde dünyada 18. sırada... Türkiye'de yaşam dünya ortalamasının üzerinde -
Kastamonu'da tefecilik operasyonu: 8 şüpheli yakalandı -
Manisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı

