YAŞAM
YAŞAM HaberleriDüzce'de Oğuz Kaan’ın polislik hayali gerçek oldu
Düzce'de Oğuz Kaan’ın polislik hayali gerçek oldu
Düzce Belediyesi ile Düzce İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde, Engelliler Haftası kapsamında down sendromlu Oğuz Kaan Sarıbaş’ın polis olma hayali gerçekleştirildi.
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan sürpriz kapsamında, Düzce BELKA A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve özel gereksinimli bireylerin istihdam edildiği Kusursuz Kafe’de görev yapan Oğuz Kaan Sarıbaş, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleriyle bir araya geldi.
Polislere özel ilgi duyduğu belirtilen Sarıbaş, kendisi için hazırlanan programda polis üniforması giydi, polis aracıyla gezici trafik denetimine katıldı.
Görevli trafik polisleriyle samimi diyaloglar kuran Sarıbaş’ın mutluluğu ve heyecanı gün boyunca yüzlere yansıdı.
-
Düzce'de Oğuz Kaan’ın polislik hayali gerçek oldu -
Malazgirt Ziraat Odası’ndan TMO’ya adil fiyat çağrısı -
Şişli Belediyesi’nde kayyım değişti! -
Eskişehirli kadınlar kültür yolculuğunda -
NİMOSK Karting Yarışı hafta sonu Körfez'de -
İstanbul'a hayırsever desteği ile katkıya devam -
Burkay: GÜÇ Türkiye'nin büyüme vizyonuna katkı sağlayacak -
Zonguldak'ta Kızlar Plajı yaz sezonuna hazırlanıyor

