YAŞAM
YAŞAM HaberleriDüzce'de billboard reklamlarını Düzce Belediyesi yönetecek
Düzce'de billboard reklamlarını Düzce Belediyesi yönetecek
Düzce'de Belediye Başkanlığı mücavir alanı sınırları içerisinde bulunan “Kent Mobilyaları ve Reklamcılığı İşi” işi 10 yıllığına "Belediye Bütçe İçi İşletmesi” tarafından yürütülecek.
Alparslan Efe DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Düzce Belediyesi Kent Mobilyaları ve Reklamcılığı kabiliyetleri ticari bir kazanç unsuru olarak görüldüğü ve belediye hizmetlerinin halka duyurulması ve modern bir şehir oluşturma noktasında toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla kullanılmasında kamu yararı olduğu değerlendirildiğinden alınan meclis kararı duyuruldu.
Söz konusu karara göre, Düzce Belediye Başkanlığı'na ait olan ve mücavir alan sınırları dahilinde bulunan “Kent Mobilyaları ve Reklamcılığı" işinin 10 yıl süre ile “Düzce Belediyesi Bütçe İçi İşletmesi” tarafından yürütülmesinin uygun görüldüğü kaydedildi.
-
Arıkan: Sistem sorunu var! Belediyeleri pavyona çevirdiler! -
Tekirdağ’dan zirai don uyarısı! -
AK Parti Kandıra’dan Başkan Büyükakın’a ziyaret -
854 ton karbon salınımı önlenerek 34 bin ağaç korundu -
Ordu Kumru’da ulaşım konforu artıyor -
Dervişoğlu’ndan erken seçim çağrısı: Bu bir gösteri değil, zorunluluk -
Denizli Bekilli’ye 21,5 milyonluk içme suyu yatırımı -
Kruvaziyerde rota Türkiye’ye döndü... Güvenli limanlara talep artıyor

