YAŞAM
YAŞAM HaberleriDüzce Yığılca Encümenleri sahada
Düzce Yığılca Encümenleri sahada
Düzce'nin Yığılca ilçesinde, halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren encümenler Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak, sahada aktif rol alıyor.
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Yığılca Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçeye bağlı köylerde ulaşım ve altyapı koşullarının iyileştirilmesi hedefleniyor.
Bu kapsamda; Aksaklar Köyü’nde yol bakım çalışması, Güney Köyü’nde mezarlık düzenlemesi ve Naşlar Köyü’nde yol bakım çalışması tamamlanırken, Sarıkaya Mağarası mesire alanında ise rekreasyon çalışmaları sürüyor. Yığılca halkı, yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, başta encümenler Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

