YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriDüzce standına Ankara'da 'gençlik' iksiri
Düzce standına Ankara'da 'gençlik' iksiri
Başkent Ankara'da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca 21 Kasım'a kadar sürecek "Tam Bana Göre Festival" etkinliğinde Düzce Belediyesi de yerini alarak gençlik projelerini tanıtma fırsatı buldu.
DÜZCE (İGFA) - 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' temalı 'Tam Bana Göre Festival' adlı organizasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı.
Düzce Belediyesi açtığı stant ile Düzce’de yapılan çalışma ve projeleri misafirlere aktarırken bir yandan da hem sinevizyon hem de broşürlerle şehrin güzelliklerini anlattı.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ankara Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak ile Düzce Standını ziyaret etti. Keşir, Düzce’nin hem Ankara’da hem de diğer şehirlere en iyi şekilde tanıtılmasının önemli olduğunu kaydetti.

-
Muğla’da Yörük-Türkmen Toyu başlıyor -
Kocaeli'de Başkan Büyükakın çalışmaları inceledi -
63. Uluslararası Altın Portakal için hazırlıklar başladı -
Edirne Keşan’da "Dünya Süt Günü" coşkusu -
Ordu'da Başkan Güler Alo 153 Çözüm Merkezi’ni ziyaret etti -
İstanbul Maltepe Belediyesi’nin ‘Yaz Gezileri’ başladı -
Cevdet Yılmaz: İşsizlik 36 aydır tek hanede -
Terörle mücadelede teslim olan terörist sayısı 99’a ulaştı

