YAŞAM
YAŞAM HaberleriDuraklı-Alihocalar arasına köprü yapılıyor
Duraklı-Alihocalar arasına köprü yapılıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Duraklı Mahallesi ile Alihocalar Mahallesini ayıran dere üzerine köprü yapımına başladı.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol ve köprü yapımı, üstyapı yenileme ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez ilçesindeki Duraklı ile Alihocalar mahalleleri arasında kalan derenin temel kazılarına başlandı.
İKİ MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK
Körfez’de iki mahalleyi birbirinden ayıran dere üzerine Büyükşehir Belediyesi araç ve yaya geçişine uygun köprü yapıyor. Dere üzerine yapılması planlanan köprü 46 metre uzunluğunda, 11 metre genişliğinde olacak. Köprünün her iki tarafında bir buçuk metre genişliğinde kaldırım bulunacak. Köprü dışında taş duvar imalatı ve dere ıslahı için harçlı pere çalışması da yapılacak.
-
Berkay Şahin’in uyuşturucu testi sonuçlandı... Numuneler negatif! -
Çağrı Karakuş, Körfez futbolunda istikrarlı yükselişini sürdürüyor -
TOFAŞ’ta ilk imza Yiğitcan Saybir’e -
Başkan Aydın, Osmangazi Meclisi'nde yeni müjdeler verdi -
Gaziantep BÜSEM'de yeni iş yerlerinde anahtar töreni -
Adalet Bakanı Gürlek: 140 yeni mahkeme kuruldu -
Manisa’nın koroları uluslararası başarıya imza attı -
Dünya Bisiklet Günü’nde sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

