meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ KURULDU

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ KURULDU

DTB, Dünya Türk Birliği resmi olarak Ankara'da kuruldu, Kurucular Kurulu Genel Başkanlığına ise Nurullah Ağrı getirildi.

Dünya Türk Birliğinin kurulmasının tarihsel ve sevindirici bir adım olduğunu belirten Kurucular Kurulu Genel Başkanı Nurullah Ağrı ve yönetimi birliğin Türk Devletlerine hayırlara vesile olmasını belirtti. Genel Başkan Ağrı, Birliğe  elinden gelen katkı ve desteği vereceğini, Birlik yönetim kurulu üyeleri ile oluşuma katkı veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ettiğini söyledi.

Uzun bir çalışma ve bilim adamlarının katılımıyla kurulan DTB Dünya Türk Birliği Ankara Genel Merkezinin yanı sıra Türkiye genelinde ve Türk Dünyasında çok kısa bir zaman içerisinde teşkilatlanmaya başlayacak

Dünya Türk Birliği Yönetimine, Kurucular Kurulu Genel Başkanı Nurullah Ağrı, Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Çetin, Genel Sekreter Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Hakan Ağrı, Genel Muhasip Durak Turan Düz, Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ersin Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi Siyasetçi Bilimci Çağrı Muhammed Ağrı, Basın Danışmanı Gazeteci – Yazar, Enver Güler ‘den oluşuyor.



Anahtar Kelimeler: DÜNYA BİRLİĞİ KURULDU
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi