YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriDünya 1’incisi Hafız Muhammed Recep Bursa İnegöl'de cemaatle buluştu
Dünya 1’incisi Hafız Muhammed Recep Bursa İnegöl'de cemaatle buluştu
İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Yeniceköy Merkez Camisinde Dünya Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Hafız Dr. Muhammed Recep cemaatle buluştu. Muhammed Recep, önce Kuran-ı Kerim tilavetiyle gönülleri mest etti, ardından teravih namazını kıldırdı.
BURSA (İGFA)- 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in ruhuna uygun ramazan etkinlikleriyle bu mübarek ayın maneviyatını yansıtan programlar düzenleyen İnegöl Belediyesi, sesi ve tilavetiyle gönülleri okşayan hafızları ağırlamaya devam ediyor. Kuran-ı Kerim tilaveti ve teravih programları kapsamında Pazartesi akşamı Dünya Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Hafız Dr. Muhammed Recep İnegöllülerle buluştu.

Yeniceköy Merkez Camiinde akşam namazı sonrası başlayan Kuran-ı Kerim tilavetine, vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Hem Yeniceköy Mahallesinden hem de merkezden Hafız Muhammed Recep’i dinlemek isteyen vatandaşlar camiye akın etti. Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katıldığı Kuran-ı Kerim tilaveti programı sonrası, teravih namazını da Hafız Muhammed Recep kıldırdı.

Gönülleri mest eden program çıkışında İnegöl Belediyesi tarafından cemaate Osmanlı Şerbeti ikramları da yapıldı. Başkan Alper Taban, namaz sonrası camide çocuklar ve vatandaşlarla buluştu.
-
Kurşun'dan yapay zekalı ‘Sevenler Gece Ölür’ -
Dünyada petrol alarmı! İran Savaşı petrol fiyatlarını uçurdu -
Erdoğan: Ülkemizi ateş çukurundan uzak tutmak istiyoruz -
Bayramda indirim, bayramdan sonra zam! -
Bu belediye millet uykudayken çalışıyor -
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı -
Fenerbahçe’de Tedesco krizi -
HÜRJET, Akdeniz üzerindeki testleri başarıyla geçti... Rüzgarını Torosların eteğinde estirdi

