GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDSÖ'den Türkiye'ye aşı memnuniyeti
DSÖ'den Türkiye'ye aşı memnuniyeti
DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Ghebreyesus, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte yaptığı görüşmede salgınla mücadele konusunda Türkiye ile iş birliğini sürdürme temennisi içinde olduklarını kaydetti.
ANKARA (İGFA) - Sağlık Bakanı Fahretin Koca, 75. Dünya Sağlık Asamblmesi'nde DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Ghebreysus ile yaptığı görüşmenin fotoğrafını paylaştı.
Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dr. Ghebreyesus ile yapılan görüşmede yoksul ülkelerin aşıya erişimi konusuna odaklandıklarına dikkati çektiklerini bleirterek, Türkiye'nin COVID-19 aşısı TURKOVAC’ı üretmiş olmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, BioNTech aşısının da Türk profesörler tarafından geliştirildiği için bir Türk aşısı sayılabileceğini ifade ettiğini kaydetti.
-
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor -
DHMİ’den havacılıkta yapay zekâ hamlesi... İHA'ları yapay zeka takip edecek! -
Kütahya Belediyespor’dan Kuraş Şampiyonası’nda büyük başarı -
Zamana karşı yarıştı, Türkiye Şampiyonu oldu -
Orhaneli’deki orman yangını kontrol altına alındı -
NATO Zirvesi trafik haritası erişime açıldı...122 ülkeden 400 bin ziyaret

