YAŞAM
YAŞAM HaberleriDoğu ve Karadeniz’de karla karışık yağmur bekleniyor
Doğu ve Karadeniz’de karla karışık yağmur bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu hava ile birlikte yağış uyarısı yaptı.
ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Aralık Perşembe gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun güney ve batı kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara bölgesi ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Hava sıcaklığının yurdun güney kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar genellikle kuzeyli, yurdun doğu ve güneydoğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze barış istediğini ortaya koydu -
Pelitli Gençler Birliği BAL’a gözünü dikti -
Koç Üniversitesi'nden 'AI' destekli karbon yakalama araştırması -
Kamu projelerinde fiyat artış oranları değişti -
Bursa’da iki ilçede planlı su kesintisi -
Plajda kalp sağlığına dikkat! Susamayı beklemeden su için -
Bahçeli: “Terörsüz Türkiye” için kaybedecek vaktimiz yoktu -
CHP Sözcüsü Müslim Sarı: İller tamamlandı, kongre takvimi Eylül'de ilan edilecek

