GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDoğu Akdeniz'de 'harekât'a geçildi
Doğu Akdeniz'de 'harekât'a geçildi
Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz-2021 Davet Tatbikatı'ndaki "Harekâta Hazırlık Eğitimleri"nden görüntüler paylaştı.
ANKARA (İGFA) - Türkiye'nin ev sahipliğinde ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde yapılan, Doğu Akdeniz- 2021 Davet Tatbikatı'nda, harekata hazırlık eğitimleri gerçekleştirildi.
5 bin personelin katıldığı tatbikata ilişkin Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakanlık paylaşımında, "DOĞU AKDENİZ-2021 Davet Tatbikatı, “Harekâta Hazırlık Eğitimleri” ile devam ediyor. Tatbikata, Türk Silahlı Kuvvetleri ve kamu/sivil kurumlar ile dost ve müttefik ülkelerden suüstü, denizaltı, hava unsurları ve gözlemci personelden oluşan yaklaşık 5.000 personel katılıyor" ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
doğu
akdeniz'de
'harekât'a
geçildi
-
Başkan Tugay Güzelbahçe'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu -
Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak... 8 bakan eskiten tünel halen açılmadı! -
Çocuk dostu Karabağlar için 'ortak akıl' buluştu -
Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri'nden Gebze’deki stratejik projelere yerinde inceleme -
CHP’li Yazgan: Mücadelemi CHP’de sürdüreceğim -
Yanıltıcı reklamlara ağır yaptırım! 7 ayda 185 milyon TL ceza -
Alişan'dan mutlu evliliğin formülü: Eşine itaat edeceksin -
İlk çeyrek raporu yayımlandı... Yerli turist 102,3 milyar TL harcadı

