GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDoğal gazda tarife değişmedi
Doğal gazda tarife değişmedi
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Mayıs ayı itibariyle mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.
ANKARA (İGFA) - BOTAŞ'ın resmi internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğal gazda Mayıs ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı. Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine mayısta uygulayacağı satış fiyatı bin metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak açıklandı.
Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için bin metreküp doğal gazda 8 bin 549 lira, kademe 2 için ise 11 bin 374 lira olarak belirlendi.
Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğal gazın fiyatı 12 bin lira olarak duyuruldu.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon voleybolcuları kabul etti -
Bilimfest İzmir'de bilim ve sürdürülebilirlik aynı çatı altında -
Almanya’da “Chapter One – Fight Night” gecesi... Boksseverler Ludwigshafen'da buluştu -
Yerli denetim yazılımı VEDAS-DAP tüm kamunun kullanımına açıldı -
Diyarbakır’da arazide erkek cesedi bulunmuştu... Valilikten açıklama geldi -
Muğla'da mimari fikirler ödülle buluştu -
Bu görüntüler yapay zeka değil! Türk Yıldızları Mısır Piramitleri üzerinde nefes kesti -
Bursa'da öğretmenler 'Maarifin Kalbinde' oyunla buluştu

