YAŞAM
YAŞAM HaberleriDiyarbakır Büyükşehir'e EMITT ödülü
Diyarbakır Büyükşehir'e EMITT ödülü
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) “26. Yıl Onur Ödülü"nü aldı.
Express Haber / DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, ülkenin en büyük, dünyanın ise en büyük 5. turizm fuarı EMITT fuarında tanıtıldı.
Valilik ve Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda katılımın sağlandığı turizm ve seyahat fuarına, Sur Belediyesi, Eğil Belediyesi, TÜRSAB Güneydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile turizm ve seyahat alanında faaliyet gösteren işletmeler katıldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda, Fuar Yönetimi tarafından “Fuara Uzun Soluklu Katılım Gerçekleştiren 26. Yıl Onur Ödülü" verildi.
-
Orman yangınlarında soruşturma sürüyor.. 34 şüpheliden 9'u tutuklandı -
Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor -
Körfez’in iki yakası uluslararası boyuta taşınıyor -
Fethiye açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı -
J70 Türkiye Turu 3. ayakta Team Nautique Yachting şampiyonluğu elde etti -
Bursa’da 700 yıllık ruh marşlarla yaşatılıyor -
Bursa'da rahvan atları şampiyonluğa koştu -
İzmitli mahalle muhtarları Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırlandı

