YAŞAM
YAŞAM HaberleriDiyarbakır Büyükşehir'e EMITT ödülü
Diyarbakır Büyükşehir'e EMITT ödülü
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) “26. Yıl Onur Ödülü"nü aldı.
Express Haber / DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, ülkenin en büyük, dünyanın ise en büyük 5. turizm fuarı EMITT fuarında tanıtıldı.
Valilik ve Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda katılımın sağlandığı turizm ve seyahat fuarına, Sur Belediyesi, Eğil Belediyesi, TÜRSAB Güneydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile turizm ve seyahat alanında faaliyet gösteren işletmeler katıldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda, Fuar Yönetimi tarafından “Fuara Uzun Soluklu Katılım Gerçekleştiren 26. Yıl Onur Ödülü" verildi.
-
Başkent’te engel yok, şenlik var -
Sakarya'da özel gereksinimli bireylerin annelerine anneler günü sürprizi -
Bursa'da Başkan Oktay Yılmaz’dan anneler günü buluşması -
Muğla Dalaman’da Halk Berber törenle açıldı -
Manisa Büyükşehir’den üreticiye dev destek -
Bursa Yenişehir’in 2300 yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor -
Arhavi’de “Vicdanlı Bilim Şenliği” büyük ilgi gördü -
Bursa Nilüfer'de ‘Bizim Sergi’ Halk Evi’nde açıldı

