DÜNYA
DÜNYA HaberleriDışişleri'nden Netanyahu'ya sert tepki: Yalanlar suçların üstünü örtemez!
Dışişleri'nden Netanyahu'ya sert tepki: Yalanlar suçların üstünü örtemez!
Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi. Bakanlık, Netanyahu'nun iddialarını "mesnetsiz, provokatif ve gerçek dışı" olarak nitelendirdi.
ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalarına ilişkin yazılı bir değerlendirmede bulundu.
Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yöneltilen suçlamaların mesnetsiz, provokatif ve gerçek dışı olduğu belirtilerek, söz konusu ifadelerin Netanyahu ve suç ortaklarının uluslararası kamuoyunu yanıltma girişiminden ibaret olduğunu ifade etti. Açıklamada, Netanyahu'nun gerçeklerin üzerini örtmek amacıyla yalanlara başvurduğu savunularak, bu girişimlerin işlenen ağır suçların sorumluluğunu gizleyemeyeceği vurgulandı.
Türkiye'nin, Netanyahu ve beraberindeki isimlerle ilgili gerçekleri uluslararası platformlarda dile getirmeyi sürdüreceği belirtilen açıklamada, hukuku ve insani değerleri hiçe sayan eylemlerin hesabının uluslararası yargı mercileri önünde verilmesi için çalışmaların kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.
-
Yeni yapılan 31 bilimsel araştırmaya göre, vegan köpek maması ve vegan kedi mamasının iyi sindirildiğini ortaya koydu -
Kaldırım işgaline karşı sıkı denetim -
Kadınlar kentin değerleriyle buluşuyor -
Kadın girişimcilere Yenicuma’da satış imkanı -
Açık havada nostalji rüzgarı -
Davutoğlu'ndan 'Gelecek'i sonlandırma kararı! -
Keşan Yayla Sahili'nde bot faciası! 2 kişi aranıyor -
Beylikdüzü’nde YKS tercih günleri başladı

